Всё о авто Четверг
28.03.2024
18:28

Приветствую Вас Гость
RSS
Mazda 3 - Авто Форум ГлавнаяРегистрацияВход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Авто Форум » Mazda » 3 . » Mazda 3 (ремонт Мазда)
Mazda 3
xxxsaturnДата: Пятница, 15.05.2015, 15:29 | Сообщение # 1
Лейтенант
Группа: Администраторы
Сообщений: 63
Репутация: 0
Статус: Offline
На 2014 модельний рік Mazda випустила автомобіль, який може продемонструвати ще більш кращу в своєму класі ефективність і простір.
Нова Mazda 3 - це не тільки остання ітерація цього бестселера компанії, але також і автомобіль, на якого в даний час припадає чверть всіх продажів нових автомобілів цього бренду в Європі, а це близько трьох мільйонів одиниць на рік. А з такими досвідченими суперниками, як Ford Focus і Volkswagen Golf, конкуренція в цьому сегменті запеклішою, ніж будь-коли.
Найбільш популярним в Європі повинен стати 118-сильний 2.0-літровий бензиновий двигун, який не отримав оснащення турбокомпресором. Також хорошим варіантом є і 148-сильний SKYACTIV-D 2.2, який є єдиним дизелем, доступним для цієї моделі. Він обіцяє краще поєднання продуктивності і економічності, а також високу надійність, яка робить ремонт Мазда рідкісним явищем.
Він розганяється до 100 км / год за 8,1 секунди (на 0,1 секунди швидше, ніж навіть більш потужний 2.0-літровий бензиновий (163 к.с.), у той час як його витрату палива і рівень викидів CO2 становить 3, 3 л на 100 км і 104 г / км, відповідно). Це досить вражаюче для автомобіля, який орієнтований на продуктивність. Цей двигун також стоїть і під капотом Mazda 6 і CX-5, але в цій моделі він є більш потужним, ніж будь-коли.
У той час як атмосферний бензиновий двигун відчуває себе безпорадною на низьких оборотах, дизель штовхає машину вперед з таким зусилля, яке вам необхідно. Він доступний, як і вся лінійка двигунів з 6-ступінчастою "механікою", але клієнти можуть також вибрати і «автомат», незважаючи на його більш високу вартість. Адже якість цього бренду дозволить не думати про такі проблеми, як ремонт Мазда.
Рульове управління добре налаштоване і досить пряме, а гальма сильні. Сидіння розташовані досить низько, щоб передавати спортивне відчуття, не зачіпаючи рівень видимості. Для більшості хетчбеків цього було б достатньо, але Mazda завжди створює свої автомобілі з великим ентузіазмом, орієнтуючись, в першу чергу, на комфорт для водіїв.
Ви будете здивовані тим, наскільки Mazda 3 почуває себе гнучкою, легко справляється з поворотами, незважаючи на деякі помітні крени кузова, відчуває себе більш стійко. Можливо, це відбувається через додаткові 115 кг ваги, які відрізняють дизельну версію моделі від бензинових «побратимів». Хоча при цьому її 350-літровий багажник можна вважати середнім для цього класу.
 
Авто Форум » Mazda » 3 . » Mazda 3 (ремонт Мазда)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Новый ответ
Имя:
Текст сообщения:
Код безопасности:

Яндекс.Метрика
Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz