Всё о авто Четверг
25.04.2024
10:05

Приветствую Вас Гость
RSS
Новость по модели Mercedes-Benz E-Class: "Mercedes представи - Авто Форум ГлавнаяРегистрацияВход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Авто Форум » Mersedes » Другое » Новость по модели Mercedes-Benz E-Class: "Mercedes представи
Новость по модели Mercedes-Benz E-Class: "Mercedes представи
xxxsaturnДата: Четверг, 04.09.2014, 23:28 | Сообщение # 1
Лейтенант
Группа: Администраторы
Сообщений: 63
Репутация: 0
Статус: Offline


ШТУДГАРДСКІЙ КОНЦЕРН MERCEDES-BENZ піддав глибокому рестайлінгу купе і кабріолет E-KLASSE. ДЕБЮТ НОВИНОК ВІДБУДЕТЬСЯ В РАМКАХ НАЙБЛИЖЧОГО автосалоні в Детройті.

Нові купе і кабріолет виконані в стилі рестайлінгового седана E-Klasse зі складними світлодіодними блок-фарами, що замінили собою характерні для машин середини 90-х років круглі ліхтарі. При цьому задня частина E-Klasse місцями нагадує автомобілі баварського концерну BMW.

Оновлений інтер'єр новинок повністю скопійований з салону седана і універсала 2013 М.Г .: стильно і дорого, різкі риси, «дворівнева» оздоблення з матеріалами різних кольорів і фактур.

Як опція кабріолет отримає модернізовану систему Aircap, яка знижує завихрення повітря в салоні під час руху з відкритим верхом. Спеціальний дефлектор над лобовим склом автоматично активується, як тільки швидкість перевищує поріг в 40 км / год, і забирається зовсім на швидкостях менше 15 км / год. У список опцій кабріолета також увійде система підігріву повітря в районі шиї і плечей пасажирів і водія.

Гамма силових агрегатів складатиметься з 6 бензинових двигунів потужністю від 184 к.с. до 408 к.с. і 3 дизелів потужністю від 170 к.с. до 265 л. с. «Двухдверка» можна буде замовити як з шестиступінчастою МКПП, так і з фірмовою семідіапазонний АКПП 7G-Tronic Plus.

Відзначимо, що дебют новинок відбудеться в рамках Міжнародного автосалону в Детройті, який відкриє свої двері відвідувачам в середині січня 2013 року.
 
Авто Форум » Mersedes » Другое » Новость по модели Mercedes-Benz E-Class: "Mercedes представи
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Новый ответ
Имя:
Текст сообщения:
Код безопасности:

Яндекс.Метрика
Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz