Всё о авто Пятница
29.03.2024
10:35

Приветствую Вас Гость
RSS
Подшипники ступицы ILJIN для "корейцев" - Авто Форум ГлавнаяРегистрацияВход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Авто Форум » ЗАЗ » Lanos » Подшипники ступицы ILJIN для "корейцев"
Подшипники ступицы ILJIN для "корейцев"
xxxsaturnДата: Суббота, 04.03.2017, 15:13 | Сообщение # 1
Лейтенант
Группа: Администраторы
Сообщений: 63
Репутация: 0
Статус: Offline
В автомобілі немає другорядних деталей - від двигуна до останнього гвинтика все має своє значення і вагоме слово, підшипники і маточини - не виняток. До їхнього вибору варто підійти з великою відповідальністю, а для корейських авто компанія LANOSOK рекомендуємо ознайомитися з ступічними підшипників ILJIN.
Всесвітньо відома компанія ILJIN була заснована в 1978 р в одній з мальовничих провінцій Кореї. Спочатку виробництво орієнтувалося на випуск елементів підвісок і ступичні підшипників. Незабаром, пройшовши серйозний шлях модернізації і налагодження технологічного процесу, компанія налагодила експорт своєї продукції на ринки Америки, Азії та Європи. І вже в 1997 році, підписавши двосторонню угоду про обмін технологіями з компанією Koyo концерну Toyota, бренд почав свій шлях в підшипникової індустрії прогресивних проектів. З тих пір ILJIN вийшла на більш високий рівень виробництва і дотримується цього звання і по сей день, ставши офіційним постачальником підшипників для світових автовиробників KIA і Hyundai.

До виграному тендеру додався ще один: на поставку підвісок для автомобілів Lupo і Volkswagen Polo, завдяки яким до ILJIN прийшла світова популярність і надзвичайна популярність серед автолюбителів. Самі за себе говорять цифри - понад 80% підшипників конвеєрних Hyundai і KIA поставляються з маркуванням ILJIN.

Підшипники ILJIN, запчастіУкраінскій ринок компанія підкорила давно, але лише з 2010 р стала називатися офіційним постачальником підшипників для вторинного ринку країн СНД. Сьогодні ILJIN в основному випускає комплектуючі для промислових, сільськогосподарських і автомобільних потреб. Основним напрямком як і раніше залишаються підшипники: опорні, радіальні, сферичні, радіально-наполегливі, самоцентрувальні, поворотні (кулькові і роликові), конічні, голчасті й ін.

Якість підшипників ILJIN завжди відповідає найвищим світовим стандартам і відповідає нормам безпеки, що підтверджено сертифікатами якості: ISO14000, QS9000, ISO9000.
Важливо, що підшипники ILJIN - це оригінальні запчастини за адекватною ціною. У цьому ви можете переконається особисто, порівнявши вартість підшипників ILJIN з аналогічними показниками продукції інших виробників, що закладають в ціну витрати на рекламу, просування і ін. ILJIN йде своїм шляхом, завойовуючи визнання споживача не рекламою, а ділом.

Асортимент підшипників ILJIN в основному орієнтований на колісні підшипники і підшипники ступиці для корейських автомобілів KIA, Ssang Young і Hyundai. Більшість моделей перерахованих автовиробників вже комплектуються готовими запчастинами ILJIN серед яких:

Радіально-наполегливі підшипники ILJIN - призначені для кріплення осі автомобіля
Колісні ILJIN - комплектуються радіально-наполегливими підшипниками і застосовуються для провідних і не ведуть осей
Дворядні роликові підшипники ILJIN - для задніх неприводних осей. Максимально довговічні, легкі в збірці
Підшипники ILJIN з вбудованими сплайнами - гарантують високу якість, міцність маточин. Наділені інтегрованими датчиками обертання як для роликових, так і для кулькових приводних і неприводних осей.
 
vitiaДата: Понедельник, 03.07.2017, 12:01 | Сообщение # 2
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 4
Репутация: 0
Статус: Offline
Всем привет, какой срок службы подшипника? Или ждать пока он не начнет гудеть? Спс.

Добавлено (03.07.2017, 12:01)
---------------------------------------------
и еще как снять ступичный подшипник без съемника?

 
Авто Форум » ЗАЗ » Lanos » Подшипники ступицы ILJIN для "корейцев"
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Новый ответ
Имя:
Текст сообщения:
Код безопасности:

Яндекс.Метрика
Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz