| 
| xxxsaturn | Дата: Понедельник, 06.02.2017, 11:54 | Сообщение # 1 |  | Лейтенант Группа: Администраторы Сообщений: 63 Репутация: 0 Статус: Offline | У мороз нижче -20 виникла проблема: не можна зробити потік повітря одночасно в усіх напрямках. І тоді або ноги мерзнуть, або бічні стекла замерзають. Доводиться весь час заслінку переставляти, то в ноги, то в обличчя ..

На машинах з 2003року випуску і новіше при заслінки в ноги дме відразу у всіх напрямках, а до 2003року випуску - тільки в ноги.
 Ось я і доробив під себе, як мені зручно. Модернізував заслінки

Не знімаючи нічого пилою по металу випиляв (червоним кольором) краю у заслінки.
 Заслінку лобового скла не чіпав (на мій погляд якщо і у неї спиляти краю, то буде гірше дути по краях лобового скла)
 І випиляв шматок (зеленим кольором) для збільшення забору на бокове скло водія.
 Пиляв довго і старанно вечорами з ліхтариком в зубах
 Випилював години 2 точно ..
 Далі купив банку кави за 230р в жерстяній банці (кава до речі я не п'ю і дружина не любить, так що гостям на 5 років вистачить)

Все дме як і хотів:
 Заслінка на обличчя - тільки обличчя і бічні стекла
 Заслінка на лобове - тільки на лобове
 Заслінка на ноги - 50% бічні стекла, 25% ноги, 25% лобове.
 Випив у заслінки шматочки поменше - буде потік менше на бічні стекла і більше в ноги.
 Поки вирішив залишити так, не сподобається можна буде трохи причинив такими ж бляшаними пластинами випив.
 Пластини від банки кави краще зафарбувати чорним кольором, що б їх не було видно через ґрати.
 |  |  |  |  |