Всё о авто Пятница
19.04.2024
03:10

Приветствую Вас Гость
RSS
Как в домашних условиях установить на Ладу Приора короткоход - Авто Форум ГлавнаяРегистрацияВход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Авто Форум » ВАЗ » Приора » Как в домашних условиях установить на Ладу Приора короткоход
Как в домашних условиях установить на Ладу Приора короткоход
xxxsaturnДата: Вторник, 14.03.2017, 16:05 | Сообщение # 1
Лейтенант
Группа: Администраторы
Сообщений: 63
Репутация: 0
Статус: Offline
Багато автомобілістів займаються не тільки зовнішнім і внутрішнім тюнінгом автомобіля, але і його ходової частини, що зазвичай має на увазі монтаж короткоходной лаштунки. Спочатку короткоходную кулісу використовували професійні автогонщики, так як завдяки їй набагато легше переключаються швидкості і коротшає хід важеля. Сьогодні це корисне і зручне пристосування через невисоку вартість і простоту монтажу встановлюється багатьма автолюбителями.



На Ладі Пріора це виконується наступним чином: спочатку для забезпечення доступу до гвинтів знімається декоративний чохол з рукоятки КПП і набалдашник в тому числі.

ladaКстаті, на рукоятці останній нічим не закріплюється і щоб його зняти треба, тільки, потягнути з достатнім зусиллям. Потім з важеля коробки, а вірніше з кардана знімається тяга, для чого ключем на «13» потрібно послабити хомут. До слова, для отримання доступу до рукоятки необхідно звільнення кульки блокуючого включення передачі заднього ходу. При цьому треба бути дуже уважним і за важіль тягнути сильно не треба, щоб звільнити кульку. Після демонтажу стопорного кільця, знімається рукоятка з пружиною знаходяться в пластиковому корпусі. Потім через салон витягується рукоятка разом з тягою. Для зручності вони роз'єднуються. Потім необхідно зняти кардан. За допомогою ключа на «10» стягується гумовий пильовик і після викручування фіксуючого кардан болта з лівого боку вони знімається.

Після демонтажу, зверніть увагу, що довжина штоків Карданчик різна. Ця проблема вирішується за рахунок укорочення «Калинівського» штока з урахуванням різновиду короткоходной лаштунки. Адже шток іноді цілком не підходить, а тому рукоятка виявляється зміщеною до ручнику. Шток зазвичай коротшає на 1-2 см не більше. Перед установкою «Калинівського» кардана, обробіть його внутрішню поверхню литолом.
 
Авто Форум » ВАЗ » Приора » Как в домашних условиях установить на Ладу Приора короткоход
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Новый ответ
Имя:
Текст сообщения:
Код безопасности:

Яндекс.Метрика
Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz