Всё о авто Вторник
30.04.2024
05:27

Приветствую Вас Гость
RSS
Alfa Romeo 145 2000 - відгук власника - Авто Форум ГлавнаяРегистрацияВход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Авто Форум » Alfa Romeo » 145 » Alfa Romeo 145 2000 - відгук власника
Alfa Romeo 145 2000 - відгук власника
xxxsaturnДата: Среда, 29.01.2014, 09:43 | Сообщение # 1
Лейтенант
Группа: Администраторы
Сообщений: 63
Репутация: 0
Статус: Offline


Характеристики Альфа Ромео 145Год выпуска: 2000Тип кузова: ХэтчбекТрансмиссия: механическаяПривод: переднийКузов: купеДвигатель: бензин, 1400 куб.см, 103 л.сРасход топлива: 7-11лСрок владения: 6 месяцев

Всім доброго часу доби. Пишу свій перший відгук і спробую більш близько описати всі моменти в експлуатації своєї Альфи . До альфи була Honda Capa 2000р з варіатором , пів року покатався і продав , бо набридла , та й варик що то глюкан , коли задню швидкість включаєш , вообщем побоявся я за нього взимку і продав. Ця Honda capa власне мене і привела на Drom . А ще була чудова машинка Toyota aygo 2007р з літровим двигуном і що радує гаманець витратою 4 - 5 л на 100км. Звичайно порівнювати я не буду альфу і попередні свої авто , тому як абсолютно вони різні в усьому .
Alfa Romeo 1.4 twin spark 500 limited / випущено було 500 штук для Німеччини (саме 500 limited )
Придбав я Альфа Ромео зовсім випадково , за оголошенням : D вообщем зацікавила мене ціна на неї 150 тир 2000р з пробігом 137 тисяч км . Приїхав до продавця, автомобіль стояв на стоянці , як я зрозумів дуже довго , ну і як в принципі потім підтвердили викручені свічки і колишня дружина цього чувака , з якою я познайомився пару місяців по тому в клубі альф . Машина стояла 3 роки. Відразу ж дуже сподобався дизайн салону , по - мою думку він дуже красивий. Зад автомобіля теж дуже сподобався при першому ж погляді , а ось перед автомобіля спочатку нагадав Нашу * Чепирку * , не знаю чому, але так здалося . Напевно тому що була сильно зношена решітка емблеми , не було правого поворотника і машина була дуже брудною на штампування і навіть без ковпаків , хоча є й спортивні колеса , але чому то вона була не на них. Прокотившись трохи по нерівній дорозі я зрозумів , що важелів повний пістес , так само як і наконечникам рульових тяг і зчепленню , ну природно потрібен був новий аккум , зимова гума і все витратні які тільки можна уявити. Оцінивши автомобіль , приїхав додому , заглянув в заповітні каталоги і дуже сильно здивувався цінами на запчастини ! Ціни як на звичайний фіат ! Я серйозно. Коротше забрав я її наступного дня і протягом місяця привів машину в порядок. Повністю замінив важелі вартість 1194,20 р шт , наконечники рульових тяг 211,99 р шт , стабілізуючі стійки , зчеплення 3444,92 . Всякі фільтра і взагалі не більше 150р ) Замінив деякі елементи екстер'єру типу грати емблеми , антени , нових поворотників і.т.д. Замінив кругом гальма , лампочки скрізь поставив нові Масло залив Selenia 20k alfa romeo рекомендоване за мануалу , варто 2800р 6 літрів , а лити треба 5.5 літрів. Замінив всі вісім свічок , для TS особливі продавець говорив , що 8000 тир віддав за них , ну зараз штука коштує найдешевші бош 60 рублів , сміх. Ремінь ГРМ і ролики відповідно теж коштували копійки. Звичайно . Всім відомо що аналоги і живуть менше , але для Альфа Ромео я думаю аналоги саме до речі , тому що ціни на оригінали космічні і саме з цього , я вважаю , що коли то в далекі часи , з причини того що не було деталей для альф в нашій країні , і з'явився міф , то що Альфа Ромео ненадійний автомобіль .
Автомобіль мені подобався все більше і більше , за пів року наїздив близько десяти тисяч км , в автосервіс жодного разу заїжджати не доводилося , лише один раз коли зачепився днищем про рельсу на спуску і пошкодив хомут вихлопної труби. Ремонт коштував 150р і сам хомут 40р .
Не знаю звичайно чому так , але автомобіль притягує. Розганяв до 180 км , дорогу тримає ідеально , жопа НЕ виляє , в повороти входить впевнено , та й шум двигуна заворожує , таке відчуття виникає , що женеш на ламбрджіні : D Весь драйв починається після 4000 тисяч обертів коли починає працювати TS відчувається ривок і автомобіль вистрілює . Підвіска дуже жорстка. За фірмовим російським дорогам варто їздити особливо обережно на такому авто , та й взагалі на будь-якому авто . Але по трасі звичайно тиснути на педаль газу в альфі додає особливого кайф. Автомобіль створений для водія , попереду дуже багато місця , дуже зручні і стильні крісла з бічною підтримкою , красиві стильні фірмові килимки , тканинна обробка , хромована ручка важеля кпп з обробкою з шкіри , шкіряне кермо , спортивні педалі , всі ці дрібниці інтер'єру і надають особливий вид альфі , за що і починаєш любити її . За цей гарний шум двигуна , за хорошу керованість , за динаміку , за зовнішній вигляд , все це притягує і додає упевненість ) )) Ну і на останок , що я б відзначив і побажав звернути увагу. Зазначу дуже хороші гальма ( всі дискові ) , ABS спрацьовує коли потрібно. Короткий хід керма , і хороша керованість. Низька підвіска , в колгосп не з'їздити . Не дуже хороший світло. Позаду місця дуже мало , явно не сімейний автомобіль. Гарний зовнішній вигляд. Витрата на сотку при економною їзді і де з динамікою до 5000 тисяч обертів не сильно розходиться , в середньому якщо отжигать по трасі і спокійно їздити по місту то близько десятки виходить . Розхідники міняти потрібно якомога частіше , особливо це стосується ременя ГРМ. Мій висновок такий : Дуже хороший і гарний автомобіль , з обслуговуванням і запчастинами проблем немає абсолютно ніяких ! Ну і якщо брати середньоринкову ціну альфи 145 2000го року , а це 180 - 220 тир приблизно , то я виберу саме альфу , а не який-небудь наприклад нісан альмера або там мазду демио , ну або ще що нитка в цьому роді. Продав , тому як буду брати 147 - ю потужнішу і новіше ))) всім удачі на дорогах. Пишу перший відгук і в міру своїх можливостей . Спасибі за увагу )

















 
Авто Форум » Alfa Romeo » 145 » Alfa Romeo 145 2000 - відгук власника
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Новый ответ
Имя:
Текст сообщения:
Код безопасности:

Яндекс.Метрика
Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz